Welkom bij Champs-Elysees babor beauty spa in Vlaardingen.

Ik ben Janine Zonneveld en gediplomeerd schoonheidsspecialiste voor ruim twintig jaar. Hoe het ooit begon? Als jong meisje las ik een reportage in een glossy magazine over een opleiding voor schoonheidsspecialiste. Mijn aandacht was gevestigd en zo ook mijn doel in het leven! Mensen verzorgen en helpen hun huid in topconditie te brengen, wat nu na vele jaren is uitgegroeid tot mijn levenswerk en een groot trouw klantenbestand. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt en daar veel kennis en ervaring te hebben opgedaan, ben ik in januari 2000 gestart met mijn onderneming.

headshot Janine

Deze is in de loop der jaren ontwikkeld tot een Babor Beauty Spa wat hoge kwaliteitseisen met zich meebrengt. Door het regelmatig volgen van trainingen, beurzen, vakbladen en opleidingen blijf ik mij steeds verbeteren en verder ontwikkelen.

In mijn instituut werk ik met het top merk Babor wat staat voor exclusieve producten en effectieve behandelingen, waarmee uw huid datgene krijgt wat haar zichtbaar mooier maakt.

Jouw huid is mijn passie!

In mijn instituut is iedereen uniek, wat betekent dat ik maatwerk lever en geen standaard behandelingen. Geen enkele huid is hetzelfde en daarom werk ik met een persoonlijke aanpak. Mijn doel is je huid te verbeteren of je huidproblemen te minimaliseren. Door een persoonlijk advies en de juiste verzorging voor thuis kunnen we dit realiseren. Waar je ook voor komt, ik wil graag het beste geven wat ik kan bieden in mijn vakgebied.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld van gewone schoonheidsbehandelingen tot een allround huid- en lichaamsverzorgingsinstituut met diverse specialisaties waaronder: Microdermabrasie, bijzondere Peelings, micro-needling, ultrageluid,electrisch ontharen, acne en bindweefselmassage technieken.

Ik blijf mij verder ontwikkelen voor behandelingen met een blijvend resultaat! Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij de vak organisatie ANBOS. Door registratie van electrisch ontharen specialisatie wordt deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Ben je opzoek naar een zeer werkzame oplossing voor je schoonheidsprobleem?

Ik nodig je van harte uit om zelf eens te komen kijken in mijn instituut. Een bezoek aan Champs-Elysees betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en oplossingen bieden voor jouw individuele problemen.

Een regelmatige professionele schoonheidsbehandeling is dan ook een goede investering voor een gezonde en mooie huid.

“Ik kijk uit naar jou komst!!”