Bindweefselmassage voor gezicht en decollete

Wat is bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Het  verhoogt de doorbloeding en activeert de celstofwisseling.

Deze stevige massage is zeer geschikt als anti-rimpel en /of litteken behandeling. Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, voorkomt het verklevingen in de huid in de dieper huidlagen. Verklevingen zorgen voor minder bloedcirculatie in het weefsel, waardoor aanmaak van collageen- en elastinecellen aanzienlijk minder gevormd worden wat zorgt voor meer rimpelvorming en verslapping in de huid.

Bindweefselmassage perfect bij anti-aging

Deze positieve aanpak van massage zorgt voor stimulering van de Fibroblasten (speciale bindweefselcellen). Deze speciale cellen zorgen voor meer aanmaak van collageen- en elastinecellen, waardoor de huid gladder en voller wordt en betere contouren krijgt. Vocht ophopingen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Rimpels worden zachter, acné vermindert door een betere huidweerstand en een bleke rokershuid krijgt weer kleur door de enorme verbetering van de doorbloeding. Bindweefselmassage bij Champs-Elysees kunt u perfect aan uw behandeling of anti-aging concept toevoegen.

Voor het beste resultaat adviseren wij een bindweefselmassage in kuurverband.

Duur van de behandeling 45 minuten  € 57,50

Kuurprijs 10 behandelingen  2x per week gedurende 5 weken  € 575,00

je krijgt het dr. babor collageen infusion serum  t.w.v. € 100,- cadeau !!

 

Wil je ook de voordelen voor je huidconditie ervaren met bindweefselmassage?  maak dan eens een afspraak!