Babor Skinovage  treatment

Intense treatment   90 minuten  € 95,00

In deze behandeling wordt jouw huid echt verwend. we gebruiken in deze behandeling producten van de Skinovage lijn. Uw behandeling start met het reinigen en scrubben van uw huid. naar behoefte epileren wij uw wenkbrauwen, wij brengen een doorbloedingsmasker aan en verwijderen onzuiverheden. Vervolgens verwennen wij de huid met een extra verzorgend masker en een ampul met hoge concentratie werkstoffen. Wij eindigen de behandeling met een heerlijke massage. Als finishing touch brengen wij een dagverzorging aan passend bij uw huidtype.

Kan ik deze behandeling uitbreiden?

Deze behandeling kan uitgebreid worden met eventueel wimpers en/of wenkbrauwen verven, harsen bovenlip/kin. Wanneer je iets extra’s wilt, dan horen wij dat graag, zo dat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren!

Classic  treatment      60 minuten   € 70,00

We beginnen met het reinigen en scrubben van uw huid. Vervolgens een doorbloedingsmasker aanbrengen en licht onzuiverheden verwijderen. Daarna krijgt u een verzorgend masker dat licht ingemasseerd wordt en eindigen wij deze behandeling met een dagverzorging passend bij uw huidtype.

Kan ik deze behandeling ook uitbreiden?

Deze behandeling kan worden uitgebreid met eventueel wimpers en/of wenkbrauwen verven, harsen van bovenlip/ kin. Wanneer u deze behandeling wilt uitbreiden dan horen wij dat graag, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Quick  treatment     30 minuten   € 50,00

Ben je altijd druk en heb je weinig tijd?   Toch is huidverzorging heel erg belangrijk, om regelmatig een bezoekje te brengen aan ons instituut, hebben wij een Quick behandeling, Binnen 30 minuten zorgen wij voor de juiste verzorging van jouw huid.

we beginnen met reinigen en scrubben van de huid, het doorbloedingsmasker brengen wij aan. De behandeling eindigen wij met een Babor ampul en de juiste dagverzorging passend bij jouw huid.

BABOR_ask_for_more_square

Sea Creation

Een zeer luxueze anti-aging behandeling

Laat u verwennen met het meest luxe product van Babor. Ervaar in elke fase van deze behandeling hoe de zeer werkzame ingrediënten uit de diepte van de zee, stap voor stap uw huid binnen stromen. Het hoog geconcentreerde serum aan gebracht met een Tigris-schelp, de exclusieve crème en een intensief werkzaam masker laten je huid buitengewoon zichtbaar strakker en gladder uitzien.

Duur van de behandeling 120 minuten € 185,00

 

HSR_Lifting_Gruppe

HSR-lifting Treatment

Een effectieve anti-rimpel behandeling die zichtbaar de elasticiteit en de rimpeldiepte vermindert. Het HSR®lifting complex zorgt voor een zichtbaar glad en strak uiterlijk.

Duur van de behandeling 60 minuten €     95,00
Duur van de behandeling 90 minuten €   125,00

Doctor Babor treatment

Bent u opzoek naar een werkzame oplossing voor uw schoonheidsprobleem?

Doctor Babor behandelingen bieden nauwkeurige oplossingen voor alle schoonheidsbehoeften. Met de hoge concentraties actieve werkstoffen stelt Doctor Babor de aller hoogste maatstaven op het gebied van cosmetica. Zichtbare effecten en nauwkeurige oplossingen.

Hydration behandeling

Deze behandeling zorgt voor een intensive hydratatie. Maakt de huid soepel en glad. Een veel eisende huid met zichtbare droogte rimpeltjes ziet er na deze behandeling weer stralend en fris uit.

Duur van de behandeling 90 minuten € 115,00

Repair behandeling

Repair Cellular werd special ontwikkeld voor het herstellen van de celstructuur. Deze behandeling helpt de belaste huid, die speciale ondersteuning nodig heeft:

Verbetert littekenweefsel, beschermt tegen dagelijkse milieubelasting, Herstelt na een fruitzuurpeeling, ideaal als voor- en naverzorging bij chirurgische ingrepen.

Uw huid ziet er weer zichtbaar fijner en gladder uit.

Duur van de behandeling 120 minuten € 125,00

 

Calming behandeling

Speciale verzorging voor de extreem gevoelige huid. Het Neuroxyl is een speciale werkstoffencomplex dat de meest gevoelige huid weer in balans brengt. De huid ziet er  na deze behandeling zichtbaar gekalmeerd en ontspannen uit. Deze serie is vrij van conserveringsstoffen, parabenen, minerale oliën, geurstoffen en synthetische kleurstoffen.

Duur van de behandeling 60 minuten € 87,50

 

Purity behandeling

Zeer werkzame verzorging van het Babor Purity werkstoffencomplex bij acute huid onzuiverheden, remt ontstekingen, verhindert de uitbreiding van bacteriën en reguleert de talgsecretie.

Duur van de behandeling 60 minuten € 87,50

 

Brightening behandeling

Deze behandeling zorgt voor een meer heldere en evenwichtige kleur van de huid. een veeleisende huid met pigment stoornissen ziet er weer helder en stralend uit.

Duur van de behandeling  90 minuten  € 115,00