Acne is een chronische ontsteking van de talgklier/ haarfollikel. Dit wordt vaak beïnvloed door hormonale factoren en/of levensstijl. De talgklier produceert te veel talg waardoor deze verstopt raakt. Zo ontstaat een mee-etertje.

Door de besmetting van bacteriën die zich ophopen bij de follikel ontstaat een puistje of een pustel.

Door je levensstijl kunnen ook nare puistjes of pustels ontstaan. Door stress of het consumeren van veel suikers zoals frisdranken, melkproducten, snoep, pasta’s etc. kan de zuurgraad van je huid toenemen. De zuurgraad is de beschermmantel van je huid. Door het stijgen van de zuurgraad, neemt de kans op groei van bacteriën op de huid toe, waardoor puistjes op de huid kunnen ontstaan.

shutterstock_122483422

Wil je van je acne en pukkels af?

Helaas zijn er mensen die op volwassenleeftijd nog steeds met dit verschijnsel worden geconfronteerd. De behandeling van acne heeft tijd nodig voor een zichtbaar resultaat. Dit is per persoon verschillend en hangt af van de ernst van de ontstekingen.

Een persoonlijk behandelplan wordt door mij aangeboden. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat het opvolgen van mijn adviezen van belang zijn. Samen maken we het verschil!!

Acne behandelingen

Babor pure behandeling (tot 18 jaar)

Deze behandeling bestaat uit het reinigen, diepte-reiniging, het verwijderen van onzuiverheden een speciale ampul en zuiverend masker.

Duur van de behandeling 45 minuten € 45,00

Dr. Babor Purity behandeling

Door stress veroorzaakte ontstekingen van talgklieren worden met het Dr Babor Purity werkstoffencomplex effectief gereduceerd, de groei van bacteriën op de huid wordt voorkomen, en de talgafscheiding wordt gereguleerd.

Duur van de behandeling 60 minuten € 76,00