Wat te doen wanneer het eerste rimpeltje verschijnt?

Rimpelverbetering ligt voor iedereen binnen handbereik, er is altijd iets tegen te doen zonder meteen te moeten snijden en spuiten. Rimpelverbetering is altijd teamwork: de behandeling in de salon gecombineerd met de juiste producten thuis.

Je huid aanzienlijk verbeteren en verfijnen met een microdermabrasie behandeling.

Microdermabrasie is een uiterst prettige manier om de huid grondig te verfijnen: met een diamante schijfje wordt op een veilige manier de bovenste laag hoorncellen van je huid verwijdert. Dit heeft een prachtig effect van verjonging, rimpeldiepte verminderd en grove poriën verfijnen op je huid.

pigmentvlekken

Microdermabrasie is een diepte peeling, door het polijsten van je huid komt er een nieuwe gladde zachte huid tevoorschijn, die veel beter instaat is om werkstoffen op te nemen. Jouw huid ziet er weer helder en fris uit.

Wat kunnen we behandelen met microdermabrasie?

Fijne lijntjes en rimpel
Pigmentvlekken/ouderdomsvlekken
Grove poriën
Zonbeschadigde vale huid
Rokershuid
Acne/littekens
Verslapte verouderde huid

“Wil je ook een gladde en frisse huid? Maak nu snel een afspraak!”

Ontdek het verbluffende resultaat met microdermabrasie!

Het meeste effect heb je na een kuur. In de strijd tegen rimpels en veroudering is herhaling de kracht. Dit bereik je door wekelijkse behandelingen. Je ziet na één behandeling al direct resultaat. Je huid is frisser, gladder en een betere doorbloeding. Je huid straalt!!

Afhankelijk van het doel van de kuur wordt in overleg het aantal behandelingen vastgesteld. Het resultaat is mede afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en de verzorging thuis!

Duur van de behandeling 90 minuten € 105,00
Kuur van 4 behandelingen
(incl. Dr. Babor ECM-serum voor thuis)
€420,00