Lichaamsmassage

Wat doet klassieke lichaamsmassage voor je?

Een klassieke lichaamsmassage herstelt de bloedcirculatie en de huid krijgt meer doorbloeding. Ontspant de spieren, maakt spieren en pezen weer soepeler en voorkomt verklevingen. Lichaamsmassage stimuleert de afvoer van lymfevocht, waardoor afvalstoffen en gifstoffen het lichaam sneller verlaten. Geef het lichaam nieuwe energie. Lichaamsmassage is bijzonder geschikt bij vermoeidheid, stress of lichte klachten aan de spieren.

Zo’n verwennerij iets voor jou?

In tijden van drukte van alle dag, stress en spanning gaat er niets boven een heerlijke, ontspannende lichaamsmassage. De klassieke lichaamsmassage bestaat uit effleuratie (strijkingen), knedingen, en drukpunten. Er wordt gebruik gemaakt van warme olie.Na een weldadige massage voel je je weer heerlijk ontspannen.

 

Massage nek- rug                            30 minuten   € 31,50

Lichaamsmassage                           45 minuten   € 47,50

Lichaamsmassage                           75 minuten   € 79,00

BABOR SPA body treatment

Wij bieden je een lichaamsbehandeling aan met een Babor Spa geursensatie. Je kunt een keuze maken uit vier uitmuntende geurcomposities. Na het maken van je keuze gaat de geurreis beginnen. Met het starten van de bodypeeling lig je comfortabel en warm, waarna de algenpakking volgt. Deze zorgt voor een hydratatie van je huid en slakstoffen(gifstoffen) worden op intensieve wijze afgevoerd. Je huid wordt intensief gereinigd.                                                                                                                         Daarna wordt een klassieke lichaamsmassage ingezet en wordt er gebruik gemaakt van een warme olie, voor een totale ontspanning met de geur van jou keuze.

Een heerlijke kop thee of koffie met wat lekkers completeert deze ultieme geurreis!

 

Gehele lichaamsbehandeling ca. 120 minuten  € 164,00