MicroNeedling is de revolutionaire behandeling voor duurzame huidverbetering.

Het is een behandeling waarbij met een speciale Derma-Roller de huid doelgericht wordt geperforeerd, met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Het zet de huid aan tot aanmaak van nieuw collageen en elastine cellen. Dit zorgt verdikking van het weefsel wat fijne lijntjes en littekens minder zichtbaar maakt.

Je huid wordt strakker, het huidoppervlak verfijnt en je krijgt een verbetering van de doorbloeding wat zorgt voor een stralende teint!

BaborChampsElysees_699_8

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • rimpels
  • grove porien
  • verslapte huid
  • slecht doorbloede huid (rokershuid)
  • acne littekens
  • striae
  • cellulite

MicroNeedling is de methode om het volumebehoud, elasticiteit en veerkracht in je huid te herstellen.

Voor bereiding op deze behandeling

Om een maximaal resultaat te bereiken is een voorbereiding van je huid noodzakelijk. Een voorbereidende gezichtsbehandeling wordt door mij geadviseerd om zo de conditie van je huid te versterken.

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in je huid. De huid wordt vooraf met een verdovende creme (Emla-creme) voorzien om de meest gevoelige plekken te verdoven. Deze Emla-creme is enkel te verkrijgen op recept bij de huisarts.

Omdat we met de Derma-Roller op een medische diepte in je huid werken zal je huid roze/rood kleuren, warm en iets gespannen aanvoelen.

Wanneer zie ik resultaat?

Nieuwe collageencellen hebben een aantal weken nodig om uit te rijpen om goed gevormd te worden. Mede bepalend voor het resultaat is de conditie van je huid en de producten die thuis gebruikt worden. Na ongeveer 4 tot 6 behandelingen wordt het resultaat zichtbaar. (één behandeling in de 6 weken)

Omdat MicroNeedling vele malen dieper in de huid werkt is bescherming en nazorg erg belangrijk!! Immers is je huid, tijdens en na de behandeling erg kwetsbaar voordat deze sterker wordt. Een hoge beschermingsfactor en de Dr. Babor producten voor thuis zijn dan noodzakelijk voor het beste resultaat.

Duur van de behandeling
(hele gezicht en hals)
120 minuten € 220,00

 

Deel behandeling

Decolleté € 150,00
Hals € 150,00
Bovenlip € 75,00
Voorhoofd € 95,00

 

“Wil je ook een strakkere huid? Maak dan nu een afspraak!”